29
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Εορδαίας με τίτλο «Υπηρεσίες και Εφαρμογές Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στον Δήμο Εορδαίας» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 89 του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια πληροφοριακών συστημάτων και του αντίστοιχου απαιτούμενου εξοπλισμού που θα εξασφαλίσουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τη διάδραση μεταξύ δήμου – δημότη, καθώς και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων και χωρικά ενεργοποιημένων μηχανισμών εύρεσης / διάθεσης δεδομένων του Δήμου Εορδαίας, καθώς και των πληροφοριακών συστημάτων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0562.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ