29
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) με τίτλο «Υπηρεσίες Ψηφιακής Υγείας της 3ης ΥΠΕ προς τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 91 του ΠΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών, οι οποίες θα συνεισφέρουν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας, με έμφαση στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, ιδιαίτερα σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές (πρόσβαση σε ιατρικό προσωπικό με χρήση ψηφιακών μέσων, πρωτοβουλίες τηλεϊατρικής και παρακολούθησης ασθενών κατ’ οίκον κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0582.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ