06
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Ειδικού Λογαριασμού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Δράσεις εφαρμογής αναδιαρθρώσεων, απλοποίησης διαδικασιών και ενίσχυσης ΤΠΕ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη βελτίωση της λειτουργίας του και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του»

Σκοπός του έργου είναι ο επανακαθορισμός και η αναδιοργάνωση των αρμοδιοτήτων των διοικητικών δομών και των αναθεωρημένων εσωτερικών διαδικασιών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η απλούστευση, η προτυποποίηση και η ομογενοποίηση των υφιστάμενων διαδικασιών του, η ενοποίηση, η αναβάθμιση, η επέκταση, η διασύνδεση και η ασφάλεια των Πληροφοριακών Συστημάτων του, καθώς επίσης και η παροχή προηγμένων υπηρεσιών τηλεδιασκέψεων πραγματικού χρόνου και υπηρεσιών σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0665.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ