08
ΑΠΡ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Δράσεις για την Ενίσχυση του Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μέσω της εγκατάστασης, της παραμετροποίησης και της λειτουργίας πληροφοριακού συστήματος για την παρακολούθηση φοιτητών και αποφοίτων του τμήματος που θα καθιστά εφικτή την περιοδική συλλογή δεδομένων σχετικών με την πορεία, τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους στην αγορά εργασίας, καθώς και άλλα στοιχεία σύμφωνα με τα πρότυπα που αναπτύσσει η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0686.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ