07
ΦΕΒ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης-Παρατείνεται έως τις 18 Φεβρουαρίου η δυνατότητα υποβολής προτάσεων – Μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών από Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών ανακοινώνει την παράταση υποβολής προτάσεων στο Διαγωνισμό των Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω της πλατφόρμας digitalawards.gov.gr, μέχρι και  την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2022 στη 01:00 π.μ.

Η παράταση κρίνεται σκόπιμη προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, καθώς η  υπηρεσία αυθεντικοποίησης  μέσω των κωδικών Δημόσιας Διοίκησης δε θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00, λόγω τη αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ