13
ΙΟΥΛ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης του Υποέργου Β με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού πληροφοριακών συστημάτων & επικοινωνιών» και του Υποέργου Γ με τίτλο «Επείγουσα προμήθεια πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων» του Έργου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με τίτλο “Ενίσχυση της εθνικής ικανότητας μέσω της προμήθειας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή”

Το έργο αφορά στην ενίσχυση της ικανότητας ανταπόκρισης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις διενεργούμενες επιχειρήσεις, με την προμήθεια αναβαθμισμένων συστημάτων τηλεδιασκέψεων και τηλεκπαίδευσης, την αναμόρφωση αιθουσών για την πραγματοποίηση αυτών, την προμήθεια εξοπλισμού, όπως φορητών υπολογιστών, συσκευών ασύρματης πρόσβασης και άλλων ειδών μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0872.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ