14
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης του Υποέργου 2 του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Μελέτης & Αντιμετώπισης Γενετικών & Κακοήθων Νοσημάτων της Παιδικής Ηλικίας με τίτλο «Ανάπτυξη και δημιουργία πληροφοριακού συστήματος αξιολόγησης και διαχείρισης του στρες, αποκατάστασης και ενδυνάμωσης»

Σκοπός του έργου είναι η αντιμετώπιση και ο έλεγχος των στρεσογόνων παραγόντων που επιβαρύνουν δραματικά τη φυσική και την ψυχική υγεία του υγειονομικού προσωπικού, κατά την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στις μονάδες υγείας, όπου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μέσω της συστηματικής καταγραφής του, της δημιουργίας πρότυπων βιωματικών προγραμμάτων διαχείρισής του, αλλά και της δημιουργίας πλατφόρμας και ηλεκτρονικής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0925.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ