31
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης του Υποέργου 2 «Ανάπτυξη λογισμικού για τις ανάγκες υλοποίησης της προτυποποίησης της φροντίδας στις μονάδες λοιμώξεων (HIV) – έλεγχος νοσοκομειακών λοιμώξεων και αντιβιοτική επιμελητεία» του Έργου με τίτλο «Υλοποίηση της προτυποποίησης της φροντίδας στις μονάδες λοιμώξεων (HIV) – έλεγχος νοσοκομειακών λοιμώξεων και αντιβιοτική επιμελητεία» του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε (Ο.ΔΙ.Π.Υ Α.Ε.)

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη εφαρμογής μητρώου ατόμων με HIV, το οποίο θα επιτρέψει την πλήρη και σε πραγματικό χρόνο επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης, όπως και την αποτύπωση και αξιολόγηση της διαχείρισής της στο επίπεδο των Εξωτερικών Ιατρείων HIV των Μονάδων Λοιμώξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0924.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ