14
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο «Δημιουργία εφαρμογής – συστήματος καταχώρησης αλιευτικών επιθεωρήσεων για εγκατάσταση σε Η/Υ, smartphones και tablets και Προμήθεια 400 tablets»

Σκοπός του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των διαθέσιμων μέσων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ.) του ΥΝΑΝΠ για τον αποτελεσματικό έλεγχο των αλιευτικών δραστηριοτήτων, με την παροχή ηλεκτρονικών μέσων που θα υποβοηθούν το προσωπικό των Λιμενικών Αρχών, για την αποτελεσματική διενέργεια μια πλήρους αλιευτικής επιθεώρησης, είτε εν πλω, είτε σε άλλη περιοχή αρμοδιότητας του Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0894.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ