30
ΜΑΡΤ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ανάπτυξη, εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση δικτυακών υποδομών, διαδικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης»

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια, η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση παθητικού και ενεργού δικτυακού εξοπλισμού, καθώς και υποστηρικτικών εφαρμογών λογισμικού που θα παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλούς πρόσβασης και κατανάλωσης υπολογιστικών πόρων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέσω της υλοποίησης ενός μοντέρνου και ασφαλούς δικτύου πρόσβασης οπτικών ινών FTTO (Fiber To The Office).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0982.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ