28
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών του Π.Σ. Εργάνη για την εφαρμογή εκτάκτων μέτρων στο πλαίσιο κυρίως της υγειονομικής κρίσης και για την επέκταση της εφαρμογής myErgani mobile app»

Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών επικαιροποίησης, επέκτασης και αναβάθμισης εφαρμογών του πληροφοριακού συστήματος Εργάνη, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών επέκτασης και διάθεσης της εφαρμογής myErgani mobile app για κινητές συσκευές iOS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0923.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ