31
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο «Δράσεις Στήριξης της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικής Ωρίμανσης στο Πανεπιστημίου Πατρών – ΜΕΤΩΝ»

Σκοπός του έργου είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών δράσεων για την ανάπτυξη της καινοτομίας και την εκδήλωση νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στις οποίες περιλαμβάνεται επιμόρφωση, ανάπτυξη ψηφιακού αποθετηρίου των μαθησιακών πόρων και υλοποίηση κεντρικής θυρίδα πρώτης επαφής του ιδρύματος για την αξιοποίηση των παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0907.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ