21
ΑΠΡ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Γραφείο Υποστήριξης της Διδασκαλίας και Μάθησης στο ΓΠΑ»

Η ίδρυση του Γραφείου Υποστήριξης της Διδασκαλίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΦΕΚ 2798/Β/30.06.2021) στοχεύει στην ανάπτυξη, προώθηση και αναβάθμιση του διδακτικού έργου των διδασκόντων και την ουσιαστική υποστήριξη τους, ώστε να μπορούν να επιτευχθούν στο μέγιστο, θετικά αποτελέσματα στην εκπαιδευτική διαδικασία των φοιτητών, μέσα από τη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των διδασκόντων στις σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους παιδαγωγικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0985.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ