10
ΑΠΡ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο «Γραφείο Υποστήριξης της Διδασκαλίας και Μάθησης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο»

Το έργο έχει ως σκοπό την ενίσχυση της δράσης του ΓΡΑΔΙΜ, με τη δημιουργία αποθετηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Καλών Πρακτικών (διαμόρφωση αποθετηρίου εκπαιδευτικού υλικού, πλατφόρμας ηλεκτρονικών επιστημονικών εκδόσεων και ταυτόχρονη συμπερίληψη του Πληροφοριακού Υλικού από την ΒΙΚΕΠ του Ιονίου Πανεπιστημίου) και τη Διαμόρφωση Κοινοτήτων Μάθησης για την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών καθώς και τη Διεξαγωγή Επιστημονικών Ενεργειών / Δράσεων / Εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0988.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ