26
ΣΕΠ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»

Το έργο αφορά στην πραγματοποίηση δράσεων μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου καθώς και των διδασκόντων, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται ένα ελκυστικό ακαδημαϊκό περιβάλλον για τους σπουδαστές, μέσω της δημιουργίας του Παρατηρητηρίου Εκπαίδευσης Ιδρύματος, Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Εργαστηρίων, καθώς και του Ηλεκτρονικού Αποθετηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0954.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ