01
ΑΥΓ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τίτλο «Γραφείο Υποστήριξης Της Διδασκαλίας Και Μάθησης ΕΜΠ»

Το έργο αφορά στη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέσω υποστήριξης της λειτουργίας του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης, της δημιουργίας αποθετηρίου γνώσης, της ενίσχυσης της συλλογής, διάχυσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών και της δημιουργίας χρήσιμου επιμορφωτικού υλικού με χρήση ΤΠΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0946.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ