26
ΣΕΠ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με τίτλο «Σχέδιο Ολοκληρωμένων Στρατηγικών Αειφόρου Διαχείρισης και Ανάπτυξης της Παράκτιας Ζώνης για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή της ΠΔΕ»

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται η προμήθεια, η εγκατάσταση και η λειτουργία ενός δικτύου συστημάτων παρακολούθησης γεωφυσικών δεικτών, με σκοπό την εξαγωγή συνδυαστικής περιβαλλοντικής πληροφορίας για την εξέλιξη του φαινομένου της διάβρωσης ακτών, την ενίσχυση της επιχειρησιακής επίγνωσης των εμπλεκόμενων Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τη διαμόρφωση ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0947.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ