28
ΝΟΕ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασιάς και Σπάρτης με τίτλο «Ψηφιακή διάσωση, ανάδειξη και περιήγηση στην υλική και άυλη πολιτισμική, ιστορική και θρησκευτική κληρονομιά της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασιάς και Σπάρτης»

Αντικείμενο του έργου είναι η καταγραφή και ψηφιοποίηση σημαντικότατου θρησκευτικού και ιστορικού πολιτιστικού περιεχομένου των Ιερών Μονών, Ιερών Ναών και του Μουσείου Εκκλησιαστικής Τέχνης, με σκοπό τη διάσωση και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει: Ψηφιοποίηση Ι.Ναών και Ι.Μονών με επίγειους 3D σαρωτές και με εναέρια μέσα, 3D ψηφιοποίηση 800 κειμηλίων θρησκευτικής κληρονομιάς, προμήθεια εξοπλισμού, εικονικές περιηγήσεις με εικόνες 360 μοιρών και video, υλοποίηση διαδραστικής πύλης και ψηφιακού αποθετηρίου, υλοποίηση διαδραστικού e-book επαυξημένης πραγματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0958.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ