22
ΔΕΚ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Βεβαίωση Εναρμόνισης Έργου της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Διαδικασιών Κτήσης Ιθαγένειας της Γ.Γ. Ιθαγένειας του ΥΠ.ΕΣ.».

Αντικείμενο του παρόντος έργου αποτελεί ο συνολικός ψηφιακός μετασχηματισμός των διαδικασιών κτήσης ιθαγένειας της ΓΓΙ, με την υλοποίηση κεντρικής και ενοποιημένης πληροφοριακής υποδομής που θα εξυπηρετεί στο ακέραιο τις ανάγκες των αιτούντων ιθαγένειας, του προσωπικού της ΓΓΙ καθώς και όλων των συνεργαζόμενων φορέων στα πλαίσια της συλλογής και ελέγχου των απαραίτητων εγγράφων και πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0962.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ