25
ΦΕΒ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Υποέργου Τεχνικού Δελτίου Έργου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή με τίτλο «Παραμετροποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων ΟΠΣ ΠΑ -Λειτουργική Περιοχή Εμπορίου. Επέκταση και ψηφιοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών : OPEN MARKET»

Το έργο αφορά στην επέκταση/τροποποίηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣ) Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, ώστε να καλύψει και να διαχειριστεί με ψηφιακό τρόπο το σύνολο των διαδικασιών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο υπαίθριο εμπόριο σε όλη τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0666.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ