29
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Σερβίων με τίτλο: «Υπηρεσίες και εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στον Δήμο Σερβίων» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 89 του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση και επέκταση πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Σερβίων, με στόχο την εξασφάλιση της εύρυθμης και αναβαθμισμένης επιχειρησιακής λειτουργίας του οργανισμού μέσω της προμήθειας, μεταξύ άλλων, υποσυστήματος οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, διαχείρισης και είσπραξης εξειδικευμένων εσόδων, διαχείρισης ύδρευσης και υλοποίησης ιστοσελίδας για την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0598.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ