11
ΣΕΠ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Λήμνου με τίτλο «ΜΟΣΥΧΛΟΝ: Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευφυούς Πόλης για το Δήμο Λήμνο»

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών/υπηρεσιών του Δήμου Λήμνου, ώστε να δημιουργηθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης στις υπηρεσίες του από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και να αντιμετωπιστούν ζητήματα σχετιζόμενα με την ύδρευση, κατανάλωση ρεύματος, αποκομιδή απορριμμάτων, διαχείριση στόλου, μέριμνα για άτομα τρίτης ηλικίας, υποστήριξη του επισκέπτη, στάθμευση κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0633.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ