30
ΙΟΥΛ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση των παραδοτέων 6 και 7 του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Δράμας με τίτλο «Αναβάθμιση της πολιτιστικής εμπειρίας στον αστικό ιστό της Δράμας» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΜΘ68 του ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σκοπός του έργου είναι η ανάδειξη της χρυσής εποχής του καπνού στη Δράμα (1840-1940) με την παρουσίαση δέκα μνημείων της περιοχής, μέσω παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δράμας και κυρίως του Ιστορικού Κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0623.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ