05
ΝΟΕ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τίτλο «Υλοποίηση νέου Πληροφοριακού Συστήματος Τελωνείων με βάση τον Ενωσιακό Τελωνειακό Κώδικα (UCC)»

Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση του νέου πληροφοριακού συστήματος Τελωνείων που αφορά σε εθνικό επίπεδο όλα τα διευρωπαϊκά πληροφοριακά συστήματα που προβλέπονται από τον Ενωσιακό Τελωνειακό Κώδικα (UCC – Union Customs Code) και τον Πολυετή Στρατηγικό Σχεδιασμό (MASP – Multiannual Strategic Plan) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας και Τελωνείων (TAXUD) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και όλες τις αναγκαίες τελωνειακές διαδικασίες που διέπονται από εθνική νομοθεσία ή δεν διαθέτουν κοινοτικές προδιαγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0627.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ