16
ΙΟΥΛ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο «Δράσεις Ενοποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών με το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος»

Το έργο αφορά σε ενέργειες αναδιοργάνωσης και βελτίωσης της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά τη συγχώνευση του με το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέσω του εξορθολογισμού, της απλούστευσης, της προτυποποίησης και της ομογενοποίησης των εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών του, καθώς και την παραμετροποίηση και ενοποίηση υπαρχόντων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0593.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ