08
ΑΠΡ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Ψηφιακός Άτλαντας για τη μείωση της Διακινδύνευσης των Υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», που έχει υποβληθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης 89 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη μιας ψηφιακής δομής στο Ινστιτούτο Πολιτικής Προστασίας του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα λειτουργεί ως πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποστήριξης των ενεργειών των τελικών χρηστών (πολίτες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) για τη μείωση της διακινδύνευσης των υποδομών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0574.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ