08
ΑΠΡ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Κοζάνης με τίτλο «Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης και Αρχειοθέτησης πολεοδομικού αρχείου Δήμου Κοζάνης και Ανάπτυξη Συστήματος Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Αιτημάτων Διεύθυνσης Πολεοδομίας Κοζάνης» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 89 του ΠΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Σκοπός του έργου είναι η οπτική αρχειοθέτηση/ψηφιοποίηση του αρχείου της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού-Εφαρμογών και της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κοζάνης, η εισαγωγή του ψηφιοποιημένου αρχείου στο υποσύστημα διαχείρισης αρχείου οικοδομικών αδειών του Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος του φορέα, καθώς και η ανάπτυξη ενός web-based συστήματος διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών αιτημάτων πολιτών για την πρόσβαση και την ανάκτηση σε υλικό του ψηφιοποιημένου αρχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0560.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ