27
ΦΕΒ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τίτλο «Ανάπτυξη και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Κορινθίας» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΠΕΛ74 του ΠΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη συστημάτων και υπηρεσιών ΤΠΕ που περιλαμβάνουν την αναβάθμιση της εσωτερικής ψηφιακής υποδομής του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τη δημιουργία ψηφιακού επιχειρηματικού κέντρου για την παροχή πληροφοριών και τη διασύνδεση με τοπικές επιχειρήσεις, την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξυπηρέτηση αιτημάτων των επιχειρήσεων (οne stop shop), καθώς και την ολοκληρωμένη επικοινωνία και ενημέρωση των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0548.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ