25
ΜΑΡΤ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της ΑΑΔΕ με τίτλο «Οργάνωση Γραφείου για τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ – Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και Εργασιών»

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια, η ανάπτυξη και η παραμετροποίηση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, που σκοπεύει να επανασχεδιάσει τη διαδικασία και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία, την ενοποίηση, τη δημοσίευση και τη διαχείριση του περιεχομένου αρμοδιότητας της ΑΑΔΕ, με τη χρήση σημασιολογικών μοντέλων (εργαλεία web semantics).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0875.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ