22
ΔΕΚ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τίτλο «Προμήθεια εργαλείων διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής»

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια εργαλείων λογισμικού, καθώς και η παροχή συναφών υπηρεσιών για τις εξής τρείς (3) επιχειρησιακές κατηγορίες: (α) διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής (IT Service Management – ITSM), (β) διαχείριση έργων και χαρτοφυλακίου έργων (Project Portfolio Management – PPM) και (γ) υποστήριξη της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού (SDLC).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0838.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ