25
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Ειδικού Λογαριασμού Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της– Υποστήριξη της ΜΟΔΙΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ»

Σκοπός του έργου είναι η επανασχεδίαση και η ανασυγκρότηση των διαδικασιών διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας στην ΑΣΠΑΙΤΕ, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων από τη σχολή εκπαιδευτικών και διοικητικών υπηρεσιών, μέσω της αναβάθμισης των χρησιμοποιούμενων εργαλείων λογισμικού, της ψηφιακής διασύνδεσης της ΜΟ.ΔΙ.Π. με την ΕΘΑΑΕ, του καθορισμού τυποποιημένων διαδικασιών για τη ροή των εργασιών και της εκπαίδευσης του προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0770.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ