14
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης με τίτλο «Ανάπτυξη συμμετοχικής διαδραστικής πλατφόρμας για την ανάδειξη και προβολή του πολιτιστικού αποθέματος της Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης»

Σκοπός του έργου είναι η ψηφιοποίηση και η τεκμηρίωση, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, σπάνιου και πολύτιμου αρχειακού υλικού των Συλλόγων και Σωματείων που δραστηριοποιήθηκαν στα χωριά του Δήμου Δυτικής Λέσβου την περίοδο 1900-1955, η δημόσια διάθεση στην κοινωνία των πολιτών και την επιστημονική κοινότητα, καθώς και εμπλουτισμός των τεκμηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0734.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ