14
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με τίτλο «Αναβάθμιση της Ποιότητας των ΑΕΙ, για την Αποτελεσματικότερη και Αποδοτικότερη Λειτουργία τους Υποστήριξης των ΜΟΔΙΠ του Δι.Πα.Ε.»

Το έργο αφορά στην επανασχεδίαση και την ανασυγκρότηση των εσωτερικών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), με σκοπό την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους και την εμπέδωση της αντίστοιχης κουλτούρας ποιότητας, μέσω της συλλογής δεδομένων ποιότητας, των πληροφοριακών συστημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και της εξαγωγής δεικτών ποιότητας, μέσα από το αναβαθμισμένο Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, καθώς και της εκπαίδευσης του προσωπικού, μελών ΔΕΠ και φοιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0724.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ