14
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ημαθίας με τίτλο «Δίκτυο Εικονικής Περιήγησης στη Γη των Μακεδόνων»

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ψηφιακού υλικού και πολυμεσικού περιεχομένου που θα παρέχει πλήθος επιστημονικά έγκυρων και εύληπτων πληροφοριών για τα μνημεία, την ιστορία και γενικότερα την πολιτισμική κληρονομιά της Μακεδονίας, με αφετηρία τα ανασκαφικά ευρήματα, τα μνημεία και τα μουσεία της περιοχής που υπήρξε το επίκεντρο του αρχαίου βασιλείου των Μακεδόνων – Αιγαί (Βεργίνα), Βέροια, Μίεζα (Νάουσα), Πέλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0752.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ