13
ΜΑΪ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τίτλο «Δημιουργία & λειτουργία εικονικού εκθετηρίου και VR περιπτέρων για την φιλοξενία και προώθηση B2B συνεργασιών επιχειρήσεων/μελών του ΕΒΕΑ σε διεθνές επίπεδο»

Σκοπός του έργου είναι ο σχεδιασμός, η οπτική διαμόρφωση (digital visual design) και η πλήρωση με περιεχόμενο 100 περιπτέρων για ισάριθμες επιχειρήσεις/μέλη του ΕΒΕΑ που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο εικονικό εκθετήριο AthensVtRade.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0717.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ