19
ΜΑΡΤ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. με τίτλο «Σύστημα Προληπτικής Διάγνωσης Τεχνικής Ικανότητας με Μηχανική Μάθηση και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συντήρησης του Στόλου των Οχημάτων του Ομίλου ΟΑΣΑ»

Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση συστήματος για την καταγραφή και την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγονται από τα οχήματα του ΟΑΣΑ, με στόχο την προγνωστική διάγνωση βλαβών, τη διασύνδεση με τα υφιστάμενα ERP του ΟΑΣΑ, την παρακολούθηση των επισκευών-συντηρήσεων και της διαχειριστικής ικανότητας των οχημάτων, καθώς και την αξιοποίηση των δεδομένων μέσω εξελιγμένης βάσης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0624.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ