09
ΦΕΒ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης (ΕΦΑΠΟΘ) με τίτλο «Θεσσαλονίκη. Από τη Χρυσή πύλη στην Κασσανδρεωτική. Μεταμορφώσεις- Μετασχηματισμοί ενός κεντρικού οδικού άξονα από την ίδρυση της πόλης έως την πυρκαγιά του 1917»

Το έργο αφορά στην ψηφιακή ανασύνθεση και απεικόνιση των πολεοδομικών μεταμορφώσεων της Θεσσαλονίκης από την ίδρυσή της έως τις αρχές του 20ου αι. (ορόσημο η πυρκαγιά του 1917), καθώς και στην ανάδειξη και προβολή στο ευρύ κοινό του παραπάνω ψηφιακού υλικού, μέσω του σχεδιασμού, της ανάπτυξης ψηφιακών διαδραστικών εφαρμογών, της υλοποίησης μιας εμπλουτισμένης διαδικτυακής πύλης – ψηφιακής έκθεσης, μιας εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης για κινητές συσκευές και μιας διαδραστικής περιοδικής έκθεσης για φυσικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0664.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ