08
ΦΕΒ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) με τίτλο «Ενέργειες προώθησης της Οργανωσιακής Αλλαγής και ενίσχυσης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας»

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια, η εγκατάσταση και η λειτουργία συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), που αφορά στους τομείς της οικονομικής διαχείρισης και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της ψηφιοποίησης, της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και της τεκμηρίωσης του αρχείου ελεγκτικών και διοικητικο-οικονομικών υποθέσεων της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, καθώς επίσης και η ανάπτυξη μητρώου διαφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0670.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ