04
ΔΕΚ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Απλούστευση, Αναδιοργάνωση και επιτάχυνση των Διοικητικών Διαδικασιών, μέσω της ηλεκτρονικής διακίνησης του υλικού σημάνσεως των σεσημασμένων και καταχωρημένων ατόμων των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών»

Το έργο αφορά στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης του υλικού σημάνσεως των σεσημασμένων και καταχωρημένων ατόμων των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών, τη δημιουργία ενός πλήρους/επικαιροποιημένου Αρχείου Εγκληματολογικών Υπηρεσιών, καθώς και τη διαμόρφωση ενός εκσυγχρονισμένου και αναβαθμισμένου ηλεκτρονικού συστήματος για την καταχώριση/διακίνηση του υλικού εγκληματολογικής σημάνσεως των σημανθέντων ατόμων που προσάγονται στις Εγκληματολογικές Υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0642.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ