27
ΝΟΕ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Ιεράπετρας με τίτλο «Έξυπνες εφαρμογές για την προστασία και ανάδειξη του περιβαλλοντικού αποθέματος της νήσου Χρυσής (Γαϊδουρονήσι), την προβολή του παράκτιου μετώπου, καθώς και του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της ενδοχώρας του Δ. Ιεράπετρας»

Σκοπός του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία ψηφιακής εφαρμογής για την ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για την ανάδειξη και την προστασία του περιβαλλοντικού αποθέματος της νήσου Χρυσής (Γαϊδουρονήσι), την προβολή του παράκτιου μετώπου, όπως και των σημείων υψηλής οικολογικής και πολιτιστικής αξίας της ενδοχώρας του Δήμου Ιεράπετρας, με έμφαση σε περιοχές NATURA του δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0654.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ