12
ΜΑΡΤ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Έργου του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης με τίτλο «Ενίσχυση της λειτουργίας του μηχανισμού δημόσιας στατιστικής πληροφόρησης του ΕΚΤ – Ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες δεδομένων για τεκμηριωμένες δημόσιες πολιτικές»

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ολοκληρωμένης πληροφοριακής υποδομής μητρώων και πλατφόρμας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέσω της οποίας παρέχονται ψηφιακές υπηρεσίες δεδομένων στους ενδιαφερόμενους (π.χ. Ελληνική Κυβέρνηση, δομές υποστήριξης καινοτομίας και έρευνας, επιχειρηματίες, ερευνητές και ερευνητικές ομάδες), που αναζητούν πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα σχετικά με τις αναπτυξιακές και ερευνητικές επιδόσεις σε εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0672.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ