15
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Έργου της Γενικής Γραμματείας Υποδομών με τίτλο «Πληροφορικά Συστήματα Παρακολούθησης Παραγωγής & Συντήρησης Δημοσίων και Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων και Υποδομών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Σχεδιασμού & Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Τεχνικών Έργων (Δ10) της Γ.Γ.Υ.»

Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη πληροφορικών συστημάτων, τα οποία θα αναπτυχθούν σε ενιαίο ψηφιακό χώρο της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου, με στόχο την ενιαία και καθολική εφαρμογή τεκμηριωμένων διαδικασιών κεντρικού ελέγχου, οργάνωσης, παρακολούθησης και διαφάνειας στο σύστημα υλοποίησης, καθώς και συντήρησης των ιδιωτικών και δημοσίων έργων και υποδομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0714.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ