01
ΙΟΥΝ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου Έργου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή με τίτλο «Παρακολούθηση της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου και ευθυγράμμισή της με τον ευρωπαϊκό κώδικα διαφάνειας»

Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη εφαρμογής μητρώου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να εγγράφονται εθελοντικά και να λαμβάνουν βαθμονομημένο σήμα πιστοποίησης και διαφάνειας για ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0764.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ