23
ΔΕΚ
ΝΕΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Προέγκριση Τεχνικού Δελτίου έργου με τίτλο «Ενσωμάτωση Καινοτόμων Τεχνολογιών στο κτίριο της Παλιάς Ηλεκτρικής στις Αρχάνες» που έχει υποβληθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΕΤΠΑ-44, της Περιφέρειας Κρήτης

Το έργο αφορά στην εγκατάσταση διαδραστικών ψηφιακών εκθεμάτων, τα οποία αφορούν την ιστορία του κτιρίου της παλαιάς Ηλεκτρικής στις Αρχάνες, τη δημιουργία θεματικού/διαδραστικού καφενείου με τοπικά προϊόντα, καθώς και των χώρων παρουσίασης του αρχείου «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΑΡΧΕΙΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 1897-98» και της κρητικής μουσικοχορευτικής παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τομεακών Έργων Δημοσίου Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης (dpps@mindigital.gr) δηλώνοντας τον Κωδικό Έργου: 0509.

Δείτε αναλυτικά την Προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου εδώ.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ