Αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε τη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα ψηφιακή εποχή και να την διατηρήσουμε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων παγκοσμίως. 

Για να πετύχουμε σχεδιάζουμε δράσεις και ενέργειες και συντονίζουμε όλες τις πολιτικές, ώστε να υποστηρίξουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας και της οικονομίας και να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό κράτος φιλικό προς τον πολίτη και την επιχειρηματικότητα, προστατεύοντας, παράλληλα, την κοινωνική συνοχή και τα δικαιώματα των πολιτών.

GOV.GR

Tο gov.gr είναι η νέα διαδικτυακή πύλη του ελληνικού δημοσίου, η οποία φιλοξενεί τις ψηφιακές υπηρεσίες υπουργείων, φορέων, οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ