10
ΙΟΥΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τα βίντεο των ημερίδων για το έργο “Υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων, Δρομολόγησης και Διαλειτουργικότητας με απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές καθώς και Μηχανισμό Υποστήριξής του (Help Desk)”.

Στο πλαίσιο του έργου «Υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων, Δρομολόγησης και Διαλειτουργικότητας με απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές καθώς και Μηχανισμό Υποστήριξής του (Help Desk)» (Κ-ΣΗΔΕ), το οποίο αφορά στη δημιουργία κατάλληλης κεντρικής υποδομής για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου με εγκεκριμένες ψηφιακές υπογραφές, πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 14/01/2021 έως και 18/02/2021 σειρά ενημερωτικών ημερίδων, με τίτλο «Το ψηφιακό παρόν του Ελληνικού Δημοσίου».

Σκοπός των ημερίδων ήταν η ενημέρωση των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης τόσο για τα χαρακτηριστικά της νέας κεντρικής υποδομής για την ανταλλαγή εγγράφων, όσο και για τις επερχόμενες αλλαγές στη διαδικασία διακίνησης εγγράφων μεταξύ των φορέων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των ημερίδων παρουσιάστηκαν:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ημερίδων, το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό έχει καταστεί πλέον ελεύθερα προσβάσιμο σε οποιονδήποτε θα ήθελε να το παρακολουθήσει, μέσω του συνδέσμου https://www.livemedia.gr/mindigital-kshde.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ