09
ΟΚΤ
ΝΕΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα παράταση καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs – EDIHs)

Κοινό Δελτίο Τύπου των Γενικών Γραμματειών Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας

Παρατείνεται εκ νέου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs – EDIHs ), μέχρι τη Δευτέρα 19η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Οι Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας, συναποφάσισαν να δοθεί η νέα παράταση λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους, αλλά και των υπό διευκρίνιση ζητημάτων που εκκρεμούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα που ανέπτυξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και έχει τεθεί σε λειτουργία μέσω του gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021- 2027»  και της πρόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός δικτύου Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIHs), για την επιλογή των Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, οι Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας είχαν ανακοινώσει τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος  στις 28 Ιουλίου 2020, με αρχική καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η αρχική παράταση έληγε στις 10 Οκτωβρίου 2020.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ