30
ΟΚΤ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μέχρι τις 03/11 θα επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIHs)

Από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου μέχρι και την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020  στις 14.00 θα επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, στο  πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021 – 2027», με σκοπό την ορθή συμπλήρωση των υπεύθυνων δηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να  επανυποβάλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις, συμπληρωμένες σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτονταν στην «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs- EDIHs)» . Ενδεικτικά,  αναφέρεται ότι σε αρκετές υπεύθυνες δηλώσεις του παραρτήματος III δεν ήταν ορθώς συμπληρωμένο το πεδίο (5).

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ