06
ΑΥΓ
ΝΕΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτικό Webinar: «Ευρωπαϊκοί Κόμβοι Ψηφιακής Καινοτομίας – Ελληνική Πρόσκληση»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  06 Αυγούστου το ενημερωτικό webinar αναφορικά με την Ελληνική πρόσκληση για τους «Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας» από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, στο πλαίσιο της συνεργασίας  με τις  Γενικές Γραμματείες Έρευνας & Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας για την επικείμενη ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια του webinar, οι ενδιαφερόμενοι φορείς ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της Ελληνικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, αλλά και τον τρόπο υποβολής των προτάσεων, που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για την πολιτική της Ε.Ε. αναφορικά με τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής καινοτομίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021- 2027», από τον εκπρόσωπο της DG Connect, Sandro D’Elia.

Από την πλευρά της η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ψηφιακής Στρατηγικής της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Σωτηρία Μαμάη παρουσίασε τα πιο σημαντικά σημεία της Πρόσκλησης  για τους Ελληνικούς Κόμβους Καινοτομίας.

Η παρουσίαση της Ελληνικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη εδώ.  Η παρουσίαση των EDIHs στο πλαίσιο του Digital Europe Program και της πρόσκλησης της Ε.Ε είναι διαθέσιμη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική φόρμα εδώ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edih@mindigital.gr.

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ