26
ΑΥΓ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δημόσια Διαβούλευση για την Αναθεώρηση της Οδηγίας (ΕΕ) για την Ψηφιακή Προσβασιμότητα

Στο πλαίσιο των δράσεων ανοιχτής Διακυβέρνησης της Ε.Ε., στις 19 Ιουλίου 2021 ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της Οδηγίας για την Ψηφιακή Προσβασιμότητα.

Η διαβούλευση επιδιώκει να συγκεντρώσει σχόλια από πολίτες, ειδικά από άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και από επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, δημόσιες διοικήσεις και όλους τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της προσβασιμότητας των ιστοτόπων και των εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Το ερωτηματολόγιο διατίθεται σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ε.Ε. στο σύνδεσμο “Have your Say portal”. Για πρώτη φορά, δημοσιεύεται επίσης μια πολύ σύντομη, ευανάγνωστη έκδοση του ερωτηματολογίου, (easy-to-read version of the questionnaire ), προσβάσιμη σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με γνωστικές αναπηρίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά και να υποβάλουν τις απαντήσεις τους έως τις 25 Οκτωβρίου 2021. 

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ